Meny

Skryter av Deila før toppkampen

FÅR ROS: Strømsgodset-trener Ronny Deila (t.h.) har gjort en god jobb i Drammen. Det mener RBK-trener Per Joar Hansen (t.v.). Hr fra møtet på Lerkendal i juni. (Foto: NTB/Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

RBK-trener Per Joar Hansen full av lovvord før søndagens «skjebnekamp».

De to leder hvert sitt lag helt i toppen av eliteserietabellen, men har langt fra samme merittliste. Mens «Perry» har ledet flere norske klubber og det norske U21-landslaget, har Deila kun hatt hovedtreneransvaret i Brodd tidligere.

Etter at Deila tok over trenerjobben i Godset i 2008, har klubben tatt steget helt opp i norgestoppen.

– Han er veldig dyktig. Han er fortsatt ung og har ting å lære, men han er absolutt en av de beste trenerne i landet, sier Rosenborg-treneren til NTB.

Gode minner

Hansen tok over Rosenborg i desember etter å ha ledet det norske U21-landslaget til sluttspill i EM. Norge hadde ikke kommet seg dit om Frankrike ikke hadde blitt slått 5-3 på Marienlyst.

– Det er en fantastisk hjemmebane hvor jeg trives veldig godt. U21-landslaget fikk alltid god støtte av folk rundt arenaen, og vi samarbeidet godt med Strømsgodset under min tid som landslagstrener, sier Hansen.

Han har ikke bare et godt forhold til stadionanlegget, men også til Deila.

– Vi to har et meget godt forhold, sier han.

Rosenborg gjester Strømsgodset på Marienlyst søndag klokken 18.

Les flere fotballnyheter her.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus