Meny

Følg Europa League-kvalikken her

Jablonecs Michal Hubník (t.v) jubler etter scoring under 3. kvalifiseringsrunde mellom Strømsgodset og FK Jablonec på Marienlyst stadion torsdag kveld. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tromsø er ute i ekstraomganger, imens Godset røk ut mot tsjekkiske Jablonec.

Tromsø vant 1-0 på hjemmebane, og har med det et godt utgangspunkt før kveldens returkamp mot Differdange i Luxembourg. 

Tromsø-trener Agnar Christensen og kaptein Miika Koppinen ser likt på hvordan «Gutan» skal sikre avansement. 

- De må frem på banen, så det kan åpne seg flere muligheter fremover på banen. Nøkkelen vår blir å score på de sjansene man får i Europa. Det er slik foran hver eneste kamp i Europacupen, sier Koppinen til Nordlys.

- De vil nok sette mer trykk på oss og prøve å ta oss høyere i banen. Vi må diskutere litt hvor mye risiko. Det blir litt sjakkspill, men jeg tror nok vår inngang blir litt mer offensiv enn vi har spilt i de andre kampene. Her vil en scoring for oss være en voldsom gevinst, sier Agnar Christensen.

- Men Differdange er et godt kontringslag, og vi må unngå å spille på feilvendte spillere slik at vi får brudd i mot. 

Følg Differdange 03 - Tromsø her nå. 

Strømsgodset kommer fra et 2-1-tap på bortebane mot tsjekkiske Jablonec i deres jakt på Europa League-avansement. Assistenttrener i Strømsgodset, Haakon Lunov, følte hans lag ikke var seg selv energimessig, og at kampplanen ikke var så bra som den burde ha vært. Han synes derimot at utgangspunktet før returmøtet er veldig bra.

- Vi må angripe, og vi møter et lag som passer oss veldig bra på hjemmebane, sier han til GODSET TV.

- De sliter med tempoet og kapasitet over tid tror jeg, så det blir spennende å se hvordan forholdet mellom lagene blir utover i kampen. 

Les referat fra kampen her.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus