Meny

Suárez får ikke trene med a-laget

FÅR IKKE TRENE MED A-LAGET: Luis Suarez, her i aksjon på Liverpool-trening, får ikke lenger trene med førstelaget til klubben. (Foto: NTB/Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Brendan Rodgers er i ferd med å miste tålmodigheten med Luis Suárez.

Ifølge Liverpool-manager Rodgers viser Suárez «fullstendig mangel på respekt overfor klubben», skriver The Guardian. Suárez ønsker seg vekk fra Liverpool, men to bud fra Arsenal er blitt avvist. Real Madrid skal også vurdere spissen.

The Guardian skriver nå at Suárez ikke lenger får trene med klubbens førstelag.

Uruguayaneren hevder at han er lovet overgang fra Liverpool i sommer etter at laget ikke klarte å ta seg til mesterligaen. Spillerforeningen er blitt koblet inn i saken, men de bekreftet onsdag at Suárez ikke har krav på en overgang fra Liverpool. Det er blitt hevdet at spissen har en utkjøpsklausul på 40 millioner pund.

Suárez gikk denne uken aggressivt ut i avisene og hevdet at han hadde fått managerens ord, i tillegg til kontraktsklausulen, om at han kunne forlate Anfield i sommer. Nå må Suárez beklage oppførselen før han får trene med Liverpool-stjernene igjen.

– Ingen lovnader er gitt. Ingen lovnader er brutt. Det har vært gjentatte samtaler. Han vet hvor vi står (i denne saken), sier Rodgers.

– Jeg tror at Luis innerst inne vet hvilken støtte han har hatt fra denne klubben. Uttalelsene i mediene var svært skuffende, men min jobb er større enn dette. Min jobb er å forsvare og beskytte klubben. Jeg vil gå hardt til verks. Dette er fullstendig mangel på respekt overfor klubben som har gitt ham alt, absolutt alt. Jeg tror ikke at det finnes en klausul i kontrakten som gjør at han kan reise for en gitt sum, sier Rodgers videre.

Les også: Rodgers slår tilbake mot Suárez

Suárez vurderer å komme med skriftlig overgangskrav i løpet av uken.

Liverpool besøkte i går Oslo til møte med Vålerenga i en treningskamp. Engelskmennene valset over Vålerenga og etter 90 minutter stode 4-1 til de røde fra balløya.

Les også: Nyervervelsene ledet Liverpool til seier

Les flere fotballnyheter her.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus