Meny

Alves: – Feil å la Abidal gå

Daniel Alves likte dårlig at kameraten Eric Abidal ikke fikk fortsette i Barcelona. Foto: AP Photo/Manu Fernandez

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Barcelona-backen Daniel Alves forstår ikke hvorfor storklubben ikke ga Eric Abidal en ny kontrakt.

I mai forlot Abidal Barcelona med tårer i øynene etter å ha fått beskjed om at han ikke fikk fornyet sin avtale. Den tidligere kreftsyke venstrebacken undertegnet for franske Monaco i juli.

– Jeg har overtatt trøye nummer 22 fordi jeg elsker Abidal, og jeg forstår ikke situasjonen han er i. Det var en ubehagelig overraskelse å få vite at han ikke skulle være med oss videre, sier Alves til radiokanalen RAC 1, ifølge AS.

– På grunn av innsatsen han la ned og alt han har vært gjennom, burde de (Barcelona) gitt ham en ny kontrakt. Det gjorde meg opprørt, legger brasilianeren til.

Samtidig sier han at det er mulig at det lå mer bak Abidal-vrakingen enn han er kjent med.

– Barca viste at det er mer enn bare en fotballklubb med tanke på det som ble gjort for å hjelpe ham tilbake. At han så måtte dra, gir en bitter ettersmak. Men nå må han tenke på sin egen framtid. Jeg er sikker på at han vil fortsette å være et forbilde for alle rundt seg, sier Alves.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus