Meny

Moldes Champions League-drøm gikk i knus

Daniel Chima scoret hjemme mot Legia Warszawa, kan han gjøre det igjen på bortebane? Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Klarte ikke å score mot polske Legia Warszawa, og tapte dermed kvalifiseringskampen.

Les referat av Legia Warszawa - Molde her.

Første kamp i oppgjøret mellom Molde - Legia Warszawa endte 1-1 på Aker Stadion. Et moment i kampen som huskes godt er det høyst diskutable utvisningen av Fredrik Gulbrandsen i andreomgang, men også førsteomgangen fikk stort fokus.

Ifølge Molde-trener Ole Gunnar Solskjær har han ikke sett Molde spille så godt som de gjorde i de første 45. minuttene i hans periode som trener for klubben.

Det var en veldig positiv kamp etter alt oppstyret. Det var en Champions League-kvalikkamp, og at spillerne presterte så godt da, det var imponerende, sier han til MFKTV.

I kveldens kamp ønsker Solskjær at laget fortsetter slik de slapp.

– Jeg forventer at vi gjør en god prestasjon i likhet med den vi viste i 1. omgang sist, men vi må gå ut og tørre å være oss selv. Vi vet vi er gode på kontringer, og vi må ikke bare legge oss i forsvar å la oss trykke bakover. Vi må også tørre å holde ballen i laget.

Les også:  - Vi må tørre å være oss selv.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus