Neymar scoret sitt første for Barcelona

Neymar scoret sitt første mål for Barcelona i en treningskamp mot det thailandske landslaget onsdag. REUTERS/Kerek Wongsa

Neymar kom på scoringslisten da Barcelona slo Thailands landslag 7-1 i en treningskamp onsdag.

Etter 12 minutter kunne 21-åringen fra Brasil juble for sitt første mål i sin nye klubb. Fra kort hold fikk han en enkel jobb med å sette ballen i mål til 1-0.

Sammen med den argentinske superstjernen Lionel Messi viste han tegn på at samspillet mellom de to kan bli godt.

To mål av Messi og to av Pedro sørget for at Barcelona gikk til pause med 5-1-ledelse. Teerasil Dangda scoret for hjemmelaget.

Like etter pause sørget Pedro og Alexis Sánchez med to raske scoringer for at det sto 7-1. Et resultat som også ble sluttstillingen i kampen.

Barcelona reiser videre til Kuala Lumpur hvor en kamp mot et sammensatt malaysisk lag er neste motstander.