Meny

Moyes tilbake på «Fellaini-sporet»

PÅ VEI TIL UNITED?: Engelske medier skriver at United-manager David Moyes nå ser mot gamle trakter etter nye spillere til Old Trafford. Etter sigende skal Moyes nå ønske seg (igjen) Marouane Fellaini. (Foto: NTB/Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nå kan den nye United-sjefen ribbe gamleklubben for profiler.

David Moyes har så langt ikke lykkes i få fatt på de spillerne han i første rekke har hatt i kikkerten som forsterkninger til Old Trafford. Heteste navnet på ryktebørsen denne sommeren har Barcas Cesc Fábregas vært.

Les også: – United gir opp Fábregas

Like etter at Moyes forlot Everton til fordel for United gikk skriveriene ut på at skotten vil «raide» sin tidligere arbeidsgiver, da i første rekke Leighton Baines og Marouane Fellaini. Det er også åpent kjent at United bød på Baines, men at budet kontant ble avviste av «The Toffees».

Nå skriver engelske medier at Moyes igjen har vendt nesa mot de blå fra Merseyside - denne gang da i første rekke mot belgieren Fellaini.

Manchester Evening News er blant avisene som velger å bruke spalteplass på ryktene rundt Fellaini og «The Red Devils».

Everton-boss Roberto Martinez hevder på sin side at det ikke har kommet noen offisiell henvendelse på Fellaini fra fjorårets ligamester.

- Det er ikke kommet noen bud. Man leser at noen er interessert, men det betyr ikke automatisk at det er kommet et bud på bordet, sier Martinez ifølge lokalavisaLiverpool Echo.

Spanjolen mener det ikke er til å unngå at slike skriverier dukker opp på denne tiden av året.

- Beklageligvis så kommer overskrifter av denne typen i media nå, men det forstyrrer ikke jobben vi må gjøre. Jeg er ikke plaget av slikt, fortsetter Martinez.

Les flere fotballnyheter her.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus