Meny

Ghanesisk toppscorer klar for Sogndal

SIL FORSTERKER: Sogndal-trener Jonas Olsson har hentet nok en ghaneser til saftbygda, Mahatma Otoo (t.h.) Foto: Sogndal Fotball)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mahatma Otoo skal skyte saftkokerne oppover på tabellen.

Otoo scoret 20 mål i den ghanesiske serien denne sesongen og Sogndal er veldig fornøyde etter overgangen.

– Vi er stolte over at han valgte Sogndal ut fra de mulighetene han hadde. Det har vært en krevende prosess med å få alt i land, sier sportslig leder Håvard Flo til klubbens eget nettsted.

Spilleren selv er glad for å få muligheten i Sogndal.

– Jeg var veldig fornøyd med måten klubben presenterte seg for meg i Ghana. De fikk meg til å føle meg velkommen og sikker på at dette var den rette avgjørelsen, sier han til Sogndalfotball.no.

Fortsatt gjenstår en del papirarbeid før Otoo er formelt klar. Sogndal håper å få ham spilleklar til kampen mot Molde lørdag.

Otoo står bokført med én landskamp for Ghana. I 2009 debuterte han i en vennskapskamp mot Argentina.

21-åringen blir Sogndals andre ghanesiske tilvekst på kort tid. Søndag debuterte 18 år gamle Gilbet Koomson i Tippeligaen etter at han kom på lån fra den thailandske toppklubben Tero Sasana i begynnelsen av august. Koomson spilte hele kampen i 0-2-tapet for RBK på Lerkendal.

Les også: Sogndal henter ghanesisk talent

Les flere fotballnyheter her

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus