Meny

Klarer ikke selge ut Ullevaal

NEPPE FULLT: Liverpool gjestet Ullevaal i 2011 med over 24.000 på Ullevaal-tribunen - nå blir det trolig vel 10.000 færre til stede på kampen. (Foto: NTB/Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Billettsalget til Vålerenga-Liverpool går tregt.

For to år siden gjestet The Reds Oslo og det var 24.000 tilskuere på plass på Ullevaal stadion.

I år er det atskillig tyngre å selge inn stjernegalleriet til hardcore Liverpool-fans.

– Vi hadde håpet på 17-18.000 tilskuere, men tror sluttallet blir i overkant av 15-16.000. En faktor som spiller inn kan være at det bare er to år siden Liverpool var her sist. Liverpool-fansen er kanskje ikke så sugne på å se sitt mannskap som det vi håpet og trodde i forkant, sier adm. direktør i Vålerenga, Pål Breen, til NRK.

Liverpool møtte Vålerenga til en følelsesladd kamp kort tid etter Utøya-tragedien i 2011. Kampen endte 3-3 i en fartsfylt og underholdende affære.

Les også: Skapte målfest på Ullevaal

Flere mener billettprisene er for stive - for å overvære oppgjøret innenfor stadionmurene må du ut med et sted mellom 500-800 kroner.

– Hvis det er prisen det står på, noe det tyder på at det er, så må den ned slik at stadion blir fylt, sier klansmedlem Jarle Mathiassen til NRK.

Liverpool-spiss Luis Suárez er ikke med til Oslo grunnet en påstått ankelskade. Det stormer rundt uruguayaneren som ønsker seg nærmest lengst mulig vekk fra Anfield. Senest i dag uttalte Suárez at Liverpool har lovet ham at han kunne forlate klubben dersom de ikke klarte å kvalifisere seg til mesterligaen denne sesongen. Liverpool endte på 7. plass i Premier League i fjor og havnet utenfor all europeisk cupfotball 2013/14.

Les også: - Jeg ble lovet å forlate Liverpool

Les flere fotballnyheter her.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus