Meny

Rodgers håper Suárez blir

Brendan Rodgers håper at Luis Suarez blir i Liverpool. Foto: AP Photo/Tim Hales.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Luis Suárez (26) vil bort fra Liverpool, men manager Brendan Rodgers slo tirsdag fast på nytt at spissen først får gå om det tikker inn et megabud.

Rodgers var klar i sin tale under pressekonferansen i Oslo tirsdag kveld. Det er uaktuelt for Liverpool å selge Suárez om det ikke kommer et bud som matcher klubbens prislapp.

– Fortsatt har ingen kommet med et tilbud som matcher han markedsverdi. Jeg håper selvsagt at han fortsatt vil spille i Liverpool når de seks kampene han må sone er over, sa Rodgers under tirsdagens pressekonferanse i Oslo.

Onsdag spiller Liverpool treningskamp mot Vålerenga på Ullevaal, men det skjer uten Suárez. Uruguayaneren kom ikke med i 21-mannstroppen etter at han ifølge Merseyside-laget pådro seg en ankelskade under trening mandag.

– Luis ble skadet på treningen mandag. Vi synes det var litt for mye risiko å la ham spille her i Oslo, sa Rodgers.

Suárez ønsker seg sterkt bort fra Liverpool. Han vil spille mesterligafotball, og det kan ikke rødtrøyene tilby ham. Sist sesong scoret han 23 seriemål og var Liverpools klart viktigste nøkkelspiller. Det skal mye til for at Rodgers skal la spissjuvelen glippe.

Selv vurderer Suárez å gå rettens vei for å tvinge fram et klubbskifte.

Så langt er det bare Arsenal som har budt på Suárez, men har blitt blankt avvist av to ganger. London-lagets bud på 385 millioner kroner er langt fra godt nok i Liverpools øyne.

Et salg til en direkte Premier League-rival i kampen om mesterligaspill er heller ikke fristende for den tradisjonsrike klubben.

For Vålerenga blir det sommerens annen treningskamp mot en europeisk storklubb. Forrige måned valset Barcelona over Oslo-laget og vant 7-0 på Ullevaal.

Liverpool vet å sette pris på en stor norsk supporterskare. Rødtrøyene besøker Norge for fjerde gang på fem år. Den engelske storklubben møtte Vålerenga i 2008 og 2011, mens Lyn var motstander på Bislett i 2009.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus