Meny

- En overgang vil være et steg ned for Rooney

Rooney (t.v) advares mot å bli lagkamerat med Lampard (t.h) av Ray Wilkins. Foto: AP Photo/Victor R. Caivano

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tidligere Chelsea-assistenttrener Ray Wilkins advarer Wayne Rooney mot en overgang til Chelsea.

Ray Wilkins advarer Wayne Rooney mot overgang fra Manchester United til Chelsea, og ser på det som et steg ned for spilleren selv. 

Manchester United er på topp-tre av alle klubber på planeten, og de vil alltid kjøpe, kjøpe og kjøpe, fordi de alltid ønsker å være suksessfulle, sier han til  talkSPORT.

- Hvis du ønsker å vinne ting så finnes det ikke en bedre klubb å være i enn Manchester United.

De regjerende seriemesterne har allerede avslått to bud, det siste var på 30 millioner pund. Jose Mourinho er visstnok veldig lysten på at 27-åringen skal bli en del av hans stall før overgangsvinduet stenger.

Wilkins var selv spiller for begge lag under sin spillerkarriere, men tror det vil være feil av Rooney å flytte til Stamford Bridge. Han mener spilleren heller burde kjempe for en plass i startelleveren til David Moyes.

- Jeg mener litt konkurranse med Robin van Persie er sunt for Rooney. Han burde stå opp mot utfordringen og vise kritikerne hva han er laget av. Han har så mye fotball i seg. 

Wilkins synes at Moyes kun burde vurdere et salg hvis en utenlandsk klubb vil kjøpe spilleren, selv om han selv hadde likt om Rooney dro til Chelsea.

Hvis jeg var David Moyes så ville jeg aldri solgt han til en engelsk klubb. Han måtte dratt utenlands.

- Men for min egen del så hadde jeg elsket om Rooney gikk til Chelsea. Det er ikke noe mer jeg ville likt enn å se han i den blå drakta.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus