Meny

Suárez ikke med til Oslo

Luis Suarez blir ikke å se på Ullevaal ettersom han har fått en ankelskade. Foto: AFP PHOTO / PORNCHAI KITTIWONGSAKUL

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Liverpool-spissen Luis Suárez blir ikke å se i onsdagens kamp mot Vålerenga på Ullevaal. Ifølge den engelske klubben er han ute med en ankelskade.

Det ble klart da Liverpool tirsdag la ut troppen på eget nettsted. Suárez pådro seg en smell i ankelen under mandagens treningsøkt. Ifølge Merseyside-klubben skal uruguayaneren til undersøkelse tirsdag kveld.

26-åringen har gjennom hele sommeren ønsket seg bort fra Liverpool. Han vil spille mesterligafotball kommende sesong, og det kan ikke Brendan Rodgers' lag tilby ham.

Det er kjent at Liverpool tidligere i sommer har avslått to bud fra Premier League-rivalen Arsenal.

Påfallende skader

Det er ikke alle som tror på Suárez-skaden. Han er nemlig ikke den eneste fotballstjernen som ønsker et klubbskifte og som har stått over treningskamper i sommer. Det samme har vært tilfelle for Wayne Rooney og Gareth Bale.

«Rooney, Bale og nå Suárez er alle satt på sidelinjen med overgangssnue, en skade som kan bli værende», skrev den tidligere England-stjernen Gary Lineker på Twitter tirsdag kveld.

Rooney mistet hele Asia-touren for Manchester United etter en lårskade. Han var ventet å bli klar til onsdagens kamp mot svenske AIK, men en skulderskade skal ifølge klubben ha satt en stopper for det.

Bale er sterkt koblet til Real Madrid. Ifølge engelske og spanske medier vil waliseren bort fra Tottenham. Vingspilleren har mistet de siste kampene for Spurs.

Få spisser

Liverpool kom til Oslo også uten forsvarstrioen Daniel Agger, Martin Skrtel og Glen Johnson.

Som ventet var heller ikke Daniel Sturridge blant Rodgers' 21 utvalgte. Uten Suárez og Sturridge betyr at Liverpool bare har med seg to rene spisser i Iago Aspas og Fabio Borini under norgesbesøket.

Liverpool-troppen mot Vålerenga:

Keepere: Simon Mignolet, Brad Jones.

Forsvarspillere: José Enrique, Kolo Touré, Sebastián Coates, Martin Kelly, Jon Flanagan, Andre Wisdom.

Midtbanespillere: Luis Alberto, Steven Gerrard, Philippe Coutinho, Oussama Assaidi, Jordan Henderson, Stewart Downing, Jay Spearing, Lucas, Joe Allen, Raheem Sterling, Jordon Ibe.

Angripere: Iago Aspas, Fabio Borini.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus