Meny

Juan Mata er ikke bekymret over ryktene

Juan Mata er blitt forsikret om at han fortsatt har en viktig rolle i Chelsea. Her med lagkamerat Schurrle etter at sistnevnte scoret sitt første mål for Chelsea. Foto: REUTERS/Adam Hunger.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Spanjolen insisterer på at han er lykkelig i Chelsea og at han aldri har vært bekymret over spekulasjonene om at Mourinho ville selge ham.

Det har blitt hevdet at Juan Mata, som ble kåret til Chelseas beste spiller forrige sesong, har blitt foreslått som en del av avtalen for å få Wayne Rooney til Stamford Bridge.

Den tidligere Valencia-spilleren har diskutert situasjonen med Mourinho, og har blitt forsikret om at han fortsatt har en viktig rolle å spille i klubben denne sesongen.

- Jeg var rolig rundt spekulasjonene fordi jeg snakket med klubben og treneren, og de sa at jeg var viktig for dem. Det var godt å høre, sier Mata til flere aviser blant annet SkySports.

Les også: Schurrle tilfreds med Chelseas sesongoppkjøring.

Har tro på Mourinho

Spilleren fortalte nylig om sine tanker rundt Jose Mourinho til Chelseas hjemmesider.

- Vi ser virkelig frem til å starte sesongen med han og alle er veldig spente. Jose gjorde en god jobb for noen år siden for klubben, og vi tror han kan gjøre det samme igjen.

- Alle føler seg viktig for klubben inkludert meg, jeg er glad og nyter treningene med den nye treneren. Jeg ønsker å bygge videre på det jeg har prestert de to siste sesongene.

Mata returnerte til klubben litt senere enn resten av spillerne på grunn av at han representerte Spania i Confederations Cup.

Han var dog med i kampene mot Inter Milan og AC Milan under Chelseas nåværende tur i USA, og er fornøyd med å være tilbake.

- Det var godt for meg å spille mot AC Milan. Spillerne som var med i Confederations Cup trengte noen minutter, og slike kamper som dette hjelper oss.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus