Meny

RBK-duo med i Danmarks landslagstropp

Nicki Bille Nielsen er for første gang tatt ut på Danmarks A-landslag. Foto: Ned Alley / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nicki Bille Nielsen kan debutere for Danmarks fotballandslag mot Polen neste uke. Også Rosenborg-kameraten Mike Jensen er med i den danske troppen.

Landslagssjef Morten Olsen plukket tirsdag ut troppen som møter Polen i Gdansk neste onsdag. Der hadde han gjort plass til fire debutanter.

Blant dem er Nielsen, som har vist scoringsteft for Rosenborg i årets sesong med sju nettkjenninger.

– Det kommer som en stor overraskelse for meg. Jeg har fått en oppringning av søsteren min og deretter en til, så jeg skjønte at det var noe. Jeg visste bare at det var uttak i dag, sier Nielsen til danske DR.

– Jeg får sommerfugler i magen. Jeg er rørt, det må jeg innrømme. Det er noe jeg har jobbet hardt for, la han til.

Mikkelsen utelatt

Også Jens Stryger Larsen, Peter Ankersen og Jesper Hansen kan få sin første Danmark-kamp.

Mike Jensen har én A-landskamp fra 2010. Rosenborgs tredje danske, vingen Tobias Mikkelsen, har åtte landskamper, men er ikke funnet god nok for Danmark-troppen denne gangen.

Nicklas Bendtner er stadig ute av det danske landslaget. Han ble ilagt en «tenkepause» på seks måneder av landets fotballforbund da han ble tatt for fyllekjøring i mars.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus