Meny

Hamrén droppet Källström mot Norge

IKKE MED MOT NORGE: Kim Källström er utelatt til troppen som møter Norge til privatkamp kommende uke.(Foto: NTB/Scanpix).

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lyon-spilleren overraskende ute mot Drillos kommende uke.

Sveriges landslagssjef Erik Hamrén tok i dag ut troppen som møter Norge til privatkamp på Friends Arena i Stockholm den 14. august.

Og den tidligere RBK-sjefen valgte å utelate en av de største svenske stjernene i troppen, Lyons Kim Källström.

– Fysisk sett hadde han vanskelig for å holde 90 minutter mot Østerrike og Færøyene. Dessverre så er situasjonen hans i klubblaget (Lyon, red anm.) ikke noe bedre enn i våres.

- Med tanke på konkurransen på midtbanen valgte jeg å se etter andre alternativer, sa Hamrén på dagens pressekonferanse i forbindelse med uttaket, ifølge Aftonbladet.

Sjefen medga at Källström ble skuffet over beskjeden om at han er ute av Norge-kampen.

– Han reagerte som alle spillere med erfaring som utelates. Selv om han er skuffet så respekterer han avgjørelsen. Han ønsket oss lykke til mot Norge, fortsatte Hamrén.

Sveriges tropp består ellers av de «vanlige spillerne» med Zlatan Ibrahimovic som det største navnet.

Se hele troppen til Sverige her.

Norge stiller med mange unggutter til kampen neste uke. Fredrik Semb Berge (Odd), Marcus Pedersen (Vitesse), Stefan Johansen (Strømsgodset) og Omar Elabdellaoui (Eintracht Braunschweig) er alle nye og kan få sin a-landslagsdebut mot svenskene.

Les også: Drillo med «nye» fjes mot Sverige

Les flere fotballnyheter her.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus