Meny

Bale tilbake på Tottenham-trening

TILBAKE PÅ FELTET: Gareth Bale var tilbake på Tottenhams treningsfelt tirsdag. Foto: Olivia Harris / Reuters / NTB scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Real Madrid-aktuelle Gareth Bale meldte seg igjen for trening med Tottenham tirsdag. Samtidig fortsetter spekulasjonene om stjernevingens fotballframtid.

Flere har ventet at waliseren skulle utebli fra trening for å presse igjennom en overgang til den spanske storklubben. Samtidig skal Tottenham ha truet ham med at han må slite benken i London-klubben neste sesong.

Les også: Brygger opp til krig i Bale-saken

Tirsdag formiddag ble Bale kjørt inn til klubbens treningsfelt i Enfield i Nord-London. Han har hatt en fotskade og har ikke spilt for Spurs siden en treningskamp mot Swindon 16. juli.

Venstrevingen var ikke med på Tottenhams Asia-turné på grunn av en annen skade. Sist helg gikk han glipp av lagets 2-5-tap for Monaco.

Les også: Ancelotti håper på snarlig Bale-løsning

Real Madrid-trener Carlo Ancelotti har uttalt at klubben er i samtaler med Tottenham for å sikre seg Bale. Samtidig sier Premier League-klubbens manager André Villas-Boas at spilleren ikke er til salgs.

Bale ble blant annet kåret til årets spiller i Premier League sist sesong. Det er ventet at han vil koste Real Madrid i overkant av 800 millioner kroner.

Les flere fotballnyheter her.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus