Meny

Svenskene vil ikke se United

TAM INTERESSE: Manchester United klarer ikke å fylle Friends Arena -kun 25.000 tilskuere er ventet til oppgjøret AIK_ Man United tirsdag kveld. (Foto: NTB/Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manchester United drar fulle hus nesten verden rundt, men ikke i Stockholm.

I kveld møtes svenske AIK og Manchester United til treningskamp i Stockholm og det er ventet kun halvfull arena og 25.000 tilskuere, melder Aftonbladet.

- «Kunden» har alltid rett

83.000 i Sydney og 60.000 i Bangkok er tilskuertall United har klart å trekke til kamparenaen i de foregående treningskampene.

Svenskene klager på billettprisene. Uhørte priser, mener AIK-leder Johan Segui.

– Billettprisene skremmer jo bort folk. Det er det klassiske; kunden har alltid rett. Selv om jeg ikke liker å kalle supportere for «kunder» så er det vel åpenbart at «kundene» er synes at billettprisene er for høye, sier Segui til avisen.

Det er ikke AIK som står som kamparrangør - det er Friends Arena. Billettprisene varierer fra 20-995 svenske kr.

Ingen Wayne Rooney

Wayne Rooney er ikke med til Stockholm. (Foto. NTB/Scanpix)Wayne Rooney er ikke med til Stockholm. (Foto. NTB/Scanpix)

Wayne Rooney blir ikke å se i Stockholm. Ekspertene er uenige om nøyaktig hvorfor, men ingen medier virker å tro på David Moyes' historie om at Rooney ble skadd i forrige oppkjøringskamp.

Mandag kveld ble det klart at United har avslått et bud i overkant av 250 millioner kroner fra Chelsea for stjernespissen.

– Et bud ble mottatt og umiddelbart avvist. Rooney er fortsatt ikke til salgs, uttalte en talsmann for klubben.

Samtidig hevdes det at Moyes og Rooney var i intense samtaler i helgen og mandag. Sistnevnte er ikke fornøyd og skal ha gjentatt sitt ønske om en overgang til Chelsea.

Medspillerne lei

Velinformerte Manchester Evening News mener Rooney ble hjemme for å unngå en konfrontasjon med fansen i Sverige. Ifølge Sky Sports er spissen redd for å bli isolert av medspillerne, mens blant andre Daily Mail og Aftonbladet rett og slett hevder at det er Uniteds førstelagsspillere som har bedt om at Rooney utelukkes fra Sverige-turen.

I så fall er det mye som tyder på at United-stjernene gjerne lar spisskollegaen gå til Chelsea eller en annen klubb. Tunge navn som Ryan Giggs og Rio Ferdinand skal være lei Rooneys oppførsel.

Les også: Chelsea fortsetter Rooney-jakten

Sprikende oppfatning

Samtidig gjør klubben sitt beste for å overbevise pressen om at Rooney er fornøyd med å bli i United.

– Jeg er skuffet over at vi ikke har ham med, for vi ønsket å involvere ham igjen og få ham spilleklar, sa Moyes mandag.

Manageren har plukket med følgende tropp til Sverige: Anders Lindegaard, Ben Amos – Rafael, Jonny Evans, Patrice Evra, Phil Jones, Chris Smalling, Nemanja Vidic, Anderson, Bébé, Michael Carrick, Ryan Giggs, Nani, Wilfried Zaha, Ángelo Henriquez, Shinji Kagawa, Robin van Persie, Danny Welbeck.

Les flere fotballnyheter her.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus