Meny

Åtte strake for Bodø/Glimt

Etter seieren mot Sandefjord står Bodø/Glimt nå med åtte strake seire. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ingen ser ut til å kunne stoppe serieleder Bodø/Glimt. Mandag tok klubben sin åttende seier på rad etter 2-0 hjemme mot Sandefjord i 1. divisjon.

Glimt har dermed fortsatt en solid ni poengs luke ned til Kristiansund og Bryne på annen- og tredjeplass.

Toppscorer Ibba Laajab ga vertene ledelsen etter et frispark tre minutter ut i annen omgang. 28-åringen skjøt over muren og i mål ved nærmeste stolpe. Sandefjord-keeper Iven Austbø hadde ingen mulighet til å avverge scoringen.

Bodø/Glimt fortsatte å trykke på for flere mål. Etter 70 minutter ble gjestenes Yaw Amankwah utvist etter å ha felt Jim Johansen innenfor 16-meteren. Laajab prøvde seg fra straffemerket, men avsluttet svakt og Austbø fikk en enkel jobb.

To minutter før slutt trygget Papa Ndiaye seieren med å sette 2-0-målet. Han kom alene med keeper og avsluttet kontrollert i lengste hjørne.

Bodø/Glimt har ikke tapt en seriekamp siden slutten av april. Serielederen er ubeseiret på sine 13 siste oppgjør i 1. divisjon. Sandefjord er uten seier på sine fem siste forsøk, men har fortsatt heng på direkte opprykksplass. Arne Sandstøs menn er nummer fem på tabellen, med fire poeng opp til Kristiansund.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus