Meny

– Dockal uaktuell for Sparta Praha

Borek Dockal vil bort fra Rosenborg, men er ikke lenger aktuell for tsjekkiske Sparta Praha i hjemlandet. Foto: Ned Alley / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Benketilværelsen i Rosenborg har gjort Borek Dockal interessant hos andre klubber. For Sparta Praha har derimot interessen forsvunnet, skriver Adresseavisen.

I forrige uke uttalte den tsjekkiske klubben at den var interessert i å hente Rosenborgs midtbanespiller. Det kunne kanskje hjulpet Dockal, som for det meste har varmet benken på Lerkendal denne sesongen.

Etter at Sparta Praha røk ut av europaligakvalifiseringen er han derimot ikke lenger aktuell for det tsjekkiske hovedstadslaget, skriver Adresseavisen. På grunn av økonomien kan ikke tsjekkerne hente nye spillere.

– Vi må ikke selge noen i dette vinduet, men Borek har signalisert at han vil vekk og vi er åpne for å løse det, uttalte sportslig leder Erik Hoftun forrige uke.

Tyske Freiburg skal også være interessert i Dockal.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus