Meny

Real neste for Mourinho

Real neste for Mourinho

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jose Mourinho møter gamleklubben Real Madrid og Ronaldo allerede onsdag. Ordkrigen er allerede i gang.

– Vi skal møte Chelsea og ikke manageren deres. Noen ting er ikke engang verdt å kommentere. Jeg foretrekker å huske de positive tingene fra en trener. Jeg spytter ikke på tallerkenen jeg har spist av. Og jeg snakker heller ikke om folk som sier ufine ting om meg, sier Ronaldo.

Han svarte på spørsmål om at Mourinho nylig sa at han «hadde trent den virkelig Ronaldo (Brasil)». Det ble sett på som et stikk til Portugals Ronaldo.

Les også: Mourinho presenteres som Chelsea-sjef

Chelsea slo Milan 2-0 søndag. Dermed blir det Real – Chelsea i finalen av USA-turneringen. Kampen spilles i Miami.

Kevin de Bruyne og André Schürrle scoret målene.

– Vi fikk det tøft, men dette var bra. Fernando Torres spilte fantastisk selv med bare fem treningsdager i kroppen etter kontinentcupen (landslag), sier Mourinho.

Han forlot Real i sommer. Han lyktes ikke med å føre klubben til seier i mesterligaen. Portugiseren ble etterfulgt av italieneren Carlo Ancelotti.

– Real er med her fordi jeg la opp planene for det. Jeg visste ikke da at jeg ikke skulle ha jobben lenger. Vi møter et meget godt lag onsdag. Jeg er ikke besatt av et godt resultat, men vil aller helst se spillemessig framgang, sier Mourinho til Chelseas hjemmeside.

De øvrige kampene i USA-turneringen er LA Galaxy-AC Milan, Everton-Valencia og Inter-Juventus.

Les flere fotballnyheter her.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus