Meny

Liverpool jager Costa

TIL LIVERPOOL?: Atletico Madrids brasilianer Diego Costa er ønsket av Liverpool. (Foto: NTB/Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Diego Costa er ønsket i Liverpool, og den engelske eliteserieklubben åpner virkelig lommeboka for å sikre seg brasilianeren.

Avisen Liverpool Echo skriver at Atlético Madrid er tilbudt nærmere 200 millioner kroner (24,9 millioner euro) for angriperen. Han er virkelig ettertraktet og ønsket til Anfield.

Også kilder Sky Sport har vært i kontakt med sier Liverpool jager brassen.

Dersom handelen går i orden kommer 24 år gamle Costa til å bli den tredje dyreste spilleren i Liverpools historie. Bare kjøpene av Andy Carroll og Luis Suárez har kostet klubben mer.

Det kan også hende at Liverpool kommer til å bytte ut Suarez med Costa, for det har gått rykter i hele sommer om at kontroversielle Suarez er på vei vekk fra Anfield.

Liverpool-manager Brendan Rodgers vil ikke si om klubben forsøker å hente Costa, men sier på generelt grunnlag at de ser etter forsterkninger.

- Nye forsterkninger må være av riktig kvalitet. Vi har penger til å hente slik kvalitet, men er de ikke tilgjengelige så sløser vi ikke penger bare for å få inn en spiller. Vi jobber hardt for å få inn profiler som kan hjelpe oss fremover, sier Rodgers ifølge Sky Sport.

Costa som er en sulten angrepsspiller, scoret 20 mål på 44 kamper for Atletico sist sesong.

Les flere fotballnyheter her.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus