Meny

Brækhus innrømmer at det var feil å møte St. John

Cecilia Brækhus ser fram mot sin neste kamp, mot en ung og sulten bokser. Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Cecilia Brækhus gikk i ringen mot den tidligere amerikanske playboymodellen Mia St. John i april. Hun innrømmer at det var feil.

– Det er snakk om en eneste kamp. Folk er veldig opptatt av den, men jeg tror ikke den kampen ødela noe for meg og ryktet mitt, forteller Cecilia Brækhus til NTB.

Hun slo St. John i løpet av tre runder. Da ga den amerikanske 45-åringen rett og slett opp. Det var total enveiskjøring og en kamp som var kvinneboksingen lite verdig.

Les også: – Brækhus tåler ikke en ny fadese

Brækhus er enig i det.

– Jeg vet godt at vi, teamet mitt og jeg, aldri kommer til å gjøre en slik feil om igjen, og jeg vet også at den kampen jeg står foran i Frederikshavn om fem uker kommer til å bli en skikkelig kamp. Mia St. John er jeg ferdig med for lenge siden.

– Jeg skal møte en ung og sulten bokser og gleder meg, sier Cecilia Brækhus før kampen mot Oxandia Castillo og legger til:

– Jeg er nødt til å gå opp litt i vekt før jeg møter Castillo, men det er ikke fett jeg trenger. Vektøkningen må komme i form av muskler. Normalt ligger jeg på 65-66 kg, men før 7. september og kampen i Frederikshavn bør jeg veie rundt 68 kg, sier Cecilia Brækhus til NTB.

Les også: Amerikansk bokser raser mot Brækhus

Hun begynner å bli klar for sin 23. kamp som profesjonell, og nok en gang setter hun alle de tre mesterbeltene sine på spill. Motstander denne gangen er 18 år gamle Oxandia «La Loba» Castillo som har vist seg å være litt av en slugger.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus