Meny

Morten Sandnæs blir ny Vålerenga-leder

OMORGANISERER KLUBBEN: 100-årsjubilanten Vålerenga har omorganisert for å sikre bærekraftig drift de neste årene. (Foto: Aleksander Andersen / NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo-klubben omorganiserer etter kraftig underskudd.

Omorganiseringen er en del av de økonomiske tiltakene Vålerenga må gjøre for å spare 10 millioner kroner i budsjettet for 2014.

Sammenslåingsprosessen har pågått siden januar, opplyser klubben i en pressemelding.

Les også: Vålerenga står foran tøffe økonomiske kutt

Pål Breen har vært administrerende direktør i AS-et, mens Morten Sandnæs var daglig leder i Vålerenga Fotball. De ga tidlig i prosessen beskjed om at de ikke var kandidater til den nye stillingen som daglig leder for de to administrasjonene som nå er sammenslått.

Styreleder Åge Petter Christiansen takker Breen og Sandnæs for sin innsats gjennom flere år i Vålerenga. Han ser fram til de neste årene med Stig-Ove Sandnes som leder.

Stig-Ove Sandnes blir ny daglig leder i Vålerenga. (Foto: NTB/Scanpix)Stig-Ove Sandnes blir ny daglig leder i Vålerenga. (Foto: NTB/Scanpix)

– Vi fant etter en god evaluering ut at Stig-Ove Sandnes var en god kandidat. Vi er veldig glade for at han har takket ja til jobben. Han har bred erfaring fra fotballen, både på klubb- og forbundsnivå, og med Stig-Ove har vi fått på plass en tydelig og strukturert leder som vil bidra til at Vålerenga vil stå sterkt i årene som kommer, sier Christiansen i pressemeldingen.

Les også: Hødd-spiller klar for Vålerenga

Han legger til at omorganiseringen vil gi et bedre samarbeid og økt effektivitet.

I forrige uke ble det kjent at Vålerenga styrer mot et underskudd på 12-13 millioner kroner i 2013, og klubben har varslet flere sparetiltak fram mot neste sesong.

Les flere fotballnyheter her.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus