Meny

Ancelotti håper på snarlig Bale-løsning

INNRØMMER BALE-INTERESSE: Carlo Ancelotti innrømmet onsdag kveld at han ønsker seg Gareth Bale. Foto: Robert Pratta / Reuters / NTB scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Og nå skal prisen på Spurs-vingen nærme seg milliarden.

Den spanske avisen skrev torsdag at klubbene har inngått en muntlig avtale om beløpet, som med solid margin vil være verdensrekord for en fotballspiller.

Betalingsmåten for Tottenhams stjerneving skal fortsatt ikke være fastsatt. AS hevder at det skal være aktuelt å slippe Fábio Coentrão, Angel Di Maria og muligens Álvaro Morata motsatt vei som en del av overgangen.

Les også: Kvartett med prislapp på 2 milliarder

Snakket om overgangen

Bale har vært koblet til den spanske storklubben i lang tid. Onsdag kveld snakket Real-trener Carlo Ancelotti for første gang om en mulig overgang under Real Madrids pressekonferanse i Los Angeles.

– Det er vanskelig å snakke om Bale fordi han for øyeblikket ikke er en Real Madrid-spiller. Jeg tror klubben er i samtaler for å finne en løsning, og vi får se hva som skjer, sa italieneren.

– Jeg er ikke vant til å snakke om spillere som ikke er i mitt lag, og det ville heller ikke vært riktig å gjøre det, la han til.

Mot rekord

Spanske og engelske medier har tidligere opplyst at Real skal være villig til å legge 760 millioner kroner (85 mill. pund) på bordet for 24-åringen. Også en slik sum ville gitt ny verdensrekord. Men AS hevder altså å sitte på opplysninger om et langt høyere beløp

Den spanske hovedstadsklubben satte selv den nåværende rekorden ved å betale 717 millioner kroner for Cristiano Ronaldo da han kom fra Manchester United i 2009.

Om det stemmer at Tottenham kan få 120 millioner euro for Bale, har London-klubben trolig dratt strikken så langt som mulig. Samtidig har den virket ivrig etter å beholde spilleren.

Les også: Brygger opp til krig i Bale-saken

Før helgen uttalte manager André Villas-Boas at klubben har innledet forhandlinger for å sikre en ny kontrakt med sin juvel.

Les flere fotballnyheter her.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus