- Barton vil til Everton

UROKRÅKE DELUX: Joey Barton øsnker seg til Everton - det sier i hvert fall hans egen agent. (Foto: NTB/Scanpix)
UROKRÅKE DELUX: Joey Barton øsnker seg til Everton - det sier i hvert fall hans egen agent. (Foto: NTB/Scanpix)

Og Toffee-manager Martinez skal ha vært lutter øre overfor agenten.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

30 år gamle Joey Barton har hele livet vært Everton-supporter og skal ifølge hans egen agent nå ønske en overgang til The Toffees. Barton skal være villig til å halvere lønna han i dag hever i QPR. Barton tjener ifølge velinformerte kilder £70.000 i uka.

Agenten Willie McKay sa i dag til Alan Brazil Sports Breakfast show at han har kontaktet Everton og tilbakemeldingene fra manager Roberto Martinez tyder på at en overgang ikke er usannsynlig.

- Jeg ringte til Roberto Martinez og han ville ikke utelukke det. Han sa også at han liker Barton som spiller.

Barton var utlånt til franske Marseille i fjor, men franskmennene ønsker verken å forlenge låneavtalen eller å kjøpe spilleren på permanent basis.

- Joey ønsker å spille for Everton og det kan skje. Bill Kenwright (Evertons styreformann red. anm.) liker Joey. David Moyes forsøkte også å hente ham flere ganger for noen år siden, fortsatte McKay.

Barton er kanskje mer kjent for sine krumspring som ikke har noe med fotball å gjøre, både på og utenfor banen. Han har også en rekke ganger havnet i politiets søkelys for utenomsportslige hendelser.

I 2010 «lafset» blant annet Barton til Morten Gamst Pedersen så nordmannen gikk i gresset.

Les også: Gamsten: - Jeg mistet pusten

Tidligere Everton-spiller og Sky Sport-kommentator Andy Gray, tror imidlertid at Martinez ikke vil hente Barton. For stor risiko, mener Gray.

- Dersom Barton gikk til Everton motivert og spillesugen, da vil han være en tilvekst. Problemet med Joey er det at du ikke vet hva du får, sier Gray.

- Om det var opp til meg så er det for mye usikkerhet rundt ham. Jeg ville ikke satset på dette, fortsatte den tidligere skotske landslagsspissen.

Barton pådro seg Everton-supporternes store vrede da han som Man City-spiller viste rumpa si etter at de lyseblå utlignet til 1-1 på overtid i møtet på Goodison Park i 2006.

Les flere fotballnyheter her.

Personvernpolicy