Braaten-agent avviser Enga-spill

IKKE TIL ENGA: Daniel Braaten, her for Vålerenga mot Barcelona sist lørdag, spiller neppe for Oslo-klubben på permanent basis etter treningskampen. Agenten hans sier han trolig havner i en av de større europeiske ligaene om ikke lenge. (Foto: NTB/Scanpix)
IKKE TIL ENGA: Daniel Braaten, her for Vålerenga mot Barcelona sist lørdag, spiller neppe for Oslo-klubben på permanent basis etter treningskampen. Agenten hans sier han trolig havner i en av de større europeiske ligaene om ikke lenge. (Foto: NTB/Scanpix)

Landslagspilleren havner trolig i en av de store europeiske ligaene i løpet av august.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Daniel Braaten har denne sommeren «flørtet» med Vålerenga etter at han blant annet spilte for Oslo-klubben mot Barcelona sist lørdag. Han har også trent med laget i store deler av sommeren etter at han og franske Toulouse ble enige om å avslutte forholdet i mai.

Men til alle Enga-fans som håper på en permanent overgang for landslagsspilleren sier hans agent Henning Berg (ikke fotballspiller og nå trener) følgende til VG Nett.

- Han avslutter karrieren i Norge. I dag er ikke Norge et tema. Daniel har én kontrakt igjen ute, sier Berg.

Berg forteller at det nå jobbes mot klubber i først og fremst England og Spania, men også Bundesligaen i Tyskland og fransk Ligue 1, er aktuelle. Berg tror Braaten har signert en avtale med en klubb i løpet av august og røper at om spilleren selv ville det så kunne han allerede ha signert for lag i Europa.

- Klubbene ser nå mer etter etablerte spillere for å sikre kvaliteten i årets stall. Det blir bevegelser, sier agenten til VG Nett.

VIF-trener Kjetil Rekdal har hele tiden vært klar over at Braaten først og fremst ser etter alternativer utenfor Norges grenser.

- Han har som førstevalg å fortsette i utlandet. Det respekterer vi. Det vi har sagt er at «skal du hjem så gi et hint til oss», sier «I» til avisen.

Vålerenga vant i går 5-3 over Sarpsborg i kampen som markerte klubbens 100 årsjubileum. Se høydepunktene her:

Personvernpolicy