Soldado nær Tottenham-avtale

NÆRMER SEG SPURS: Roberto Soldado skal på nærmeste være klar for London og Tottenham. (Foto: NTB/Scanpix)
NÆRMER SEG SPURS: Roberto Soldado skal på nærmeste være klar for London og Tottenham. (Foto: NTB/Scanpix)

Tottenham er bare detaljer unna et kjøp av den målsugne spanjolen Roberto Soldado.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er pålitelige BBC som melder dette. Soldado scoret 30 mål på 46 kamper for Valencia forrige sesong. Dersom Soldado havner i Spurs så blir han den tredje nysigneringen manager Villas-Boas gjør denne sommeren. Fra før har han hentet Paulino (fra Corinthians) og Nacer Chadli (fra Twente).

Storstjerna Gareth Bale vil derimot bort fra Spurs. Han er forbannet fordi klubben ikke aksepterer et skyhøyt tilbud fra Real Madrid. Ifølge ham selv skal Tottenham la ham gå dersom det kommer et seriøst bud i «megaklassen». Budet fra Real Madrid skal være på svimlende £86,3 mill. ca. 775 millioner kroner.

Les også: Bale raser mot Tottenham

Siste runde er sannsynligvis ikke kjørt i den saken.

Les flere fotballnyheter her.

Personvernpolicy