Sunderland banket Tottenham i Hongkong

Wes Brown (på bakken) kontrollerte Tottenhams spisser, samtidig som han scoret et mål for Sunderland. (FOTO:AFP Photo/NTB Scanpix)

Tottenham lyktes ikke uten Gareth Bale i sesongoppkjøringskampen mot Sunderland. Paolo Di Canios menn vant 3-1 onsdag.

Bale, som er koblet til en Real Madrid-overgang, har pådratt seg en smell under trening, ifølge manager André Villas-Boas. Dermed kunne han ikke delta i den regntunge kampen.

Oppgjøret ble utsatt i en halvtime og måtte kortes ned til 80 minutter på grunn av regn. Da spillerne først kom på banen, slet de tungt med en gressmatte som var delvis ubrukelig.

I det 28. minuttet tok Tottenham ledelsen da et skudd fra Gylfi Sigurdsson endret retning og lurte Vito Mannone. Men før pause fikk Sunderland kvittert ved Cabral.

Wes Brown headet Di Canios menn i ledelsen før innbytter David Karlsson punkterte kampen. Begge lag startet med sterke mannskap, men gjorde mange endringer ved sidebytte.

I Australia scoret kaptein Steven Gerrard det første målet da Liverpool slo Melbourne Victory 2-0 foran 95.000 elleville tilskuere onsdag.

Det siste målet kom først et stykke på overtid. Luis Suárez gjorde et glimrende forarbeid før nyinnkjøpte Iago Aspar kunne trygge seier.

Suárez fikk 20 minutter som innbytter mot Melbourne-laget. Kollegaene Kolo Touré og Philippe Coutinho var utelukket på grunn av skader.