Manchester United tapte i Japan

Shinji Kagawa er kanskje den mest populære fotballspilleren i Japan. TV-kameraene fanget ham opp jevnt og trutt gjennom kampen. (FOTO: AP Photo/NTB Scanpix)

David Moyes fikk sitt andre tap på tre kamper da Yokohama Marinos avgjorde til 3-2 like før slutt tirsdag.

Maquinhos ga hjemmelaget ledelsen allerede da ett minutt var spilt. Unggutten Jesse Lingard, som markerte seg sterkt i 5-1-seieren mot et australsk All Stars-lag lørdag, utlignet etter 19 minutter. Og etter et selvmål kunne de regjerende engelske mesterne gå til pause med ledelse.

Men som i første kamp på Manchester Uniteds Asia- og Oseania-turné, 0-1 mot Singha All Stars, endte det også tirsdag i tap. Fabio Aguiar utlignet like etter pause, og tre minutter før full tid satte Yoshihito Fujita inn seiersmålet for hjemmelaget.

For de drøyt 70.000 på tribunen var det også et høydepunkt da japanske Shinji Kagawa entret banen for bortelaget med en halvtime igjen å spille.