– Bale ikke til salgs uansett pris

Andre Villas-Boas er ikke særlig lysten på gi i fra seg Gareth Bale. Foto: Matt Dunham (AP Photo)
Andre Villas-Boas er ikke særlig lysten på gi i fra seg Gareth Bale. Foto: Matt Dunham (AP Photo)
Artikkelen fortsetter under annonsen

Villas-Boas kommer ikke til å gi fra seg superstjernen sin, og planlegger samtidig å styrke laget kraftig.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tottenham-manager Andre Villas-Boas har gjort sin tydeligste kunngjøring om at klubben ikke vil selge Gareth Bale denne sommeren.

I et intervju etter at Tottenham spilte 0-0 mot Colchester i en treningskamp fredag gikk portugiseren hardt ut mot ryktene om at Bale er på vei vekk.

Han er ikke til salgs uansett pris, sa han til mediene.

Vi har ikke hatt noen diskusjoner med Bale om saken heller, sa 35-åringen før han bekreftet at de ikke har fått noen bud på spilleren.

Villas-Boas er derimot ikke overrasket over ryktene, han mener det er naturlig siden overgangsvinduet akkurat har åpnet, og det at Bale er nominert for Ballon d’Or gjør han ikke mindre ettertraktet.

Ryktene er ikke irriterende, det er en del av starten på overgangsvinduet. Det er normalt at det er rykter om alt og alle.

For å være ærlig så tror jeg de engelske klubbene henger etter de andre europeiske klubbene så langt. De har nok ikke handlet så mye som de ønsker eller burde. Vi signerte derimot Paulinho, en spiller som alle så imponerte i Confederations Cup, så vi er fornøyde, men vi vil fortsette med å styrke troppen.