Benteke blir i Villa etter helomvending

Christian Benteke bestemte seg brått for å bli værende i Aston Villa. (FOTO: AP Photo/NTB Scanpix)
Christian Benteke bestemte seg brått for å bli værende i Aston Villa. (FOTO: AP Photo/NTB Scanpix)
Artikkelen fortsetter under annonsen

Christian Benteke trakk fredag tilbake overgangssøknaden sin og skrev under en ny langtidskontrakt med Aston Villa.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tidligere i måneden gjorde den belgiske spissen det klart at han ville bort fra Birmingham-klubben. Elleve dager senere ombestemte han seg. Den nye avtalen binder Benteke til Villa Park fram til 2017.

– Jeg hadde en god og ærlig prat med Christian Benteke da han denne uken kom tilbake til trening. Det beste for Christian er å bli i Aston Villa, sier manager Paul Lambert til klubbens nettsted.

– Jeg er veldig fornøyd med at Christian har bestemt seg for å bli. Det er en stor bonus, som jeg tror fansen vil sette pris på, legger han til.

Aston Villa levde lenge farlig i nedrykkskampen sist sesong, men reddet plassen i Premier League med en god innspurt. Benteke ser nå fram til å hjelpe den gamle storklubben til bedre tider.

– Det var ikke enkelt, men vi kom oss gjennom sesongen med mye selvtillit. Alle vet nå hva vi må gjøre: Vi må bli bedre. Det gjelder meg også, mener 22-åringen.

Benteke scoret hele 19 seriemål for Aston Villa i debutsesongen. Han kostet klubben 7 millioner pund da han for ett år siden ble hentet fra belgisk fotball.