Hødd nærmer seg toppen

MÅLSCORER: Erik Sandal, her fra cupfinalen i fjor, ga laget fra Ulsteinvik ledelsen etter 38 minutter. Foto: Berit Roald/NTB scanpix. Foto: Berit Roald

Sunnmøringene slo Sandefjord 2-0 borte og gikk med det opp på tredjeplass i 1. divisjon.

Erik Sandal og Espen Standal stod for målene. Begge kom mot slutten av første omgang.

Hødd var effektive i 1. omgang. De hadde også sine sjanser i 2. omgang, men Sandefjord hadde ingen stor kveld. Etter pause produserte de knapt nok én sjanse.

Bodø/Glimt topper tabellen med 29 poeng. Deretter følger Sandefjord og Hødd som begge har 26 poeng - sistnevnte har dog spilt én kamp mer.

Begge har scoret 19 mål, men Sandefjord har sluppet inn ett mindre enn Hødd.