Se Poyet få sparken

«HEI - DU HAR SPARKEN»: Brighton-manager Gustavo Poyet fikk beskjed om at han er sparket som manager for klubben midt under en sending i BBC. Selv var ikke Poyet informert om avgjørelsen. (Foto: NTB/Scanpix)
«HEI - DU HAR SPARKEN»: Brighton-manager Gustavo Poyet fikk beskjed om at han er sparket som manager for klubben midt under en sending i BBC. Selv var ikke Poyet informert om avgjørelsen. (Foto: NTB/Scanpix)

Uruguyaneren fikk sparken på direktesendt TV. Se hvordan han taklet beskjeden.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Brighton-manager Gustavo Poyet ante lite om hva som kom til å skje da han søndag kveld inntok BBC-studioet for å være kanalens fotballekspert i programmet «Match of the Day» i forbindelse med Confederations Cup.

Rolig

For midt under sendingen tikket det inn en melding fra Brighton om at Poyet hadde fått sparken - uten at Poyet selv var informert om avgjørelsen på forhånd.

Selv tok hovedpersonen beskjeden med tilsynelatende stoisk ro.

- BBC har nå fått en flott historie for alltid for manageren har fått beskjed om at han har fått sparken midt under en sending. Jeg har verken fått en telefon, en tekstmelding eller en epost. Jeg har ikke fått høre noe. Jeg tror jeg er den første som får sparken på denne måten, sa Poyet da han ble spurt om sparkingen av programleder Mark Chapman.

Poyet sa videre at han kom til å anke avgjørelsen om sparkingen.

Stormet

For en måned siden ble den tidligere Chelsea-stjernen suspendert fra jobben. Brighton-ledelsen reagerte kraftig på at uruguayaneren informerte spillerne om at han trolig kom til å slutte i løpet av sommeren.

Ifølge britisk arbeidslov kan Poyet anke avgjørelsen, og klubben vil derfor ikke kommentere saken ytterligere.

Brighton vil også starte jakten på en midlertidig manager, som kan ha ansvaret i begynnelsen av sesongoppkjøringen fram til Poyet-saken er avgjort.

Poyet er ofte blitt nevnt som aktuell for større klubber. Brighton tapte i semifinalen i opprykkskvalifiseringen til eliteserien.

Les flere fotballnyheter her

Se Poyet få beskjed om sparkingen her:

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus