Kranglingen fortsetter i Newcastle

Joe Kinnear fra tiden som Newcastle-manageri 2008. (FOTO: AP Photo/NTB Scanpix)
Joe Kinnear fra tiden som Newcastle-manageri 2008. (FOTO: AP Photo/NTB Scanpix)

Joe Kinnear svare på Alan Shearers kritikk.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter at Joe Kinnear ble ansatt som sportsdirektør i Newcastle har det stormet rundt klubben. Kinnear har kalt Johan Cabaye for Johan Kebab, servert en pressekonferanse full av løgn og erklært selv smartere enn lagets supportere.

Alan Shearer har uttalt seg kritisk til at Kinnear skal være med å styre sin gamle klubb. Ifølge Sky Sports har Shearer sagt at ansettelsen har undergravd manager Alan Pardews autoritet og gjort klubben til latter.

Les mer om Newcastle

Den frittalende Kinnear har, ikke overraskende, tatt til motmæle.

– Dette kommer fra en som ikke har peiling på å være trener. Shearer har vært respektløs mot meg og jeg akter å ta igjen, sier Kinnear ifølge Sky Sports.

Kinnear sikter til at mannen med 206 kamper for «The Magpies» ikke klarte å få skikk på laget da han tok over som manager i 2009.

I siste kamp for sesongen valgte Shearer Damien Duff som venstreback. Duff er kjent for sine offensive løp, og endte kampen med et selvmål. Det er denne situasjonen Kinnear nå minner Shearer på.

Les flere fotballnyheter

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus