Italiatreneren beklager egen Balotelli-vits

Mario Balotelli og Cesare Prandelli diskuterer på trening. Om de snakker om trenerens hudfargevits er usikkert. (FOTO: AFP/NTB Scanpix)
Mario Balotelli og Cesare Prandelli diskuterer på trening. Om de snakker om trenerens hudfargevits er usikkert. (FOTO: AFP/NTB Scanpix)

Cesare Prandellis beklager nå sin egen vits om Mario Balotellis hudfarge.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det italienske landslaget har blitt advart om å forlate hotellet sitt i Brasil under det pågående prøve-VM på grunn av de mange demonstrasjonene i landet.

Cesare Prandelli presterte å si at Mario Balotelli var den eneste som fikk lov å forlate hotellet fordi han «har en annen farge enn oss».

Nå beklager han og sier det hele var ment som en spøk, ifølge BBC.

Mario Balotellli var etter det den britiske avisen skriver med på veldedighetsarbeid. Han var med på arbeid for unger i Salvador. Byen er en velkjent turistby, men den har også opplevd en enorm økning i antall drap de siste årene.

Reiser ikke hjem

Etter som demonstrasjonene ble mer voldelige ble det også sprekulert i om turneringen ville bli utsatt eller avlyst. Det skjer derimot ikke.

Heller ikke for Italia har det vært et tema.

– Hjemreise har ikke vært aktuelt. Mens vi har vært her har situasjonen endret seg. Først kunne vi besøke byen, men nå må vi holde oss på hotellet, sier Prandelli.

– Fredfulle demonstrasjoner for endringer ønsker vi velkommen, men vi blir bekymret når det blir voldelig.

Les flere fotballnyheter

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus