Benítez håper Cavani blir i Napoli

Edison Cavani er for tiden i Brasil med landslaget, men Napoli-trener Rafael Benitez vil helst se han returnere til Italia, og ikke et nytt land. (FOTO: EPA/NTB Scanpix)
Edison Cavani er for tiden i Brasil med landslaget, men Napoli-trener Rafael Benitez vil helst se han returnere til Italia, og ikke et nytt land. (FOTO: EPA/NTB Scanpix)

Édinson Cavani kobles til flere storklubber, men Rafael Benítez håper den uruguayaneren stjernespissen tar en sesong til i Napoli.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Spanjolen ble fredag offisielt presentert som ny trener i den søritalienske serie A-klubben. Benítez har vært i samtaler med Cavani.

– Han er en meget god spiller og veldig viktig for oss. Han er fortsatt en del av klubben, selv om han nå spiller i en turnering (kontinentcupen) et annet sted. Jeg håper å se ham her. Vi venter og ser an hva han til slutt bestemmer seg for, sa Benítez.

Cavani har vært Napolis toppscorer de tre siste årene. Det ble 29 seriemål fra uruguayaneren da klubben endte på annenplass sist sesong.

26-åringen blir koblet til Real Madrid og flere klubber i Premier League. Napoli-president Aurelio De Laurentiis sa fredag at han tviler på at Cavani blir å se i engelsk fotball.

– Manchester City vil ikke betale utkjøpsklausulen til Cavani på 63 millioner euro (500 mill. kr.). Jeg har ikke hørt noe fra Chelsea.

Les flere fotballnyheter

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus