– Wolff Eikrem går til Heerenveen

Etter en tung seriestart fikk Magnus Wolff Eikrem en opptur under U21-EM. Her feirer han scoring mot England. (FOTO: Erlend Aas/NTB Scanpix)
Etter en tung seriestart fikk Magnus Wolff Eikrem en opptur under U21-EM. Her feirer han scoring mot England. (FOTO: Erlend Aas/NTB Scanpix)

Ifølge nederlandske medier er Molde-spiller Magnus Wolff Eikrem så godt som klar for Heerenveen, melder NRK.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nettstedet Elf Voetbal mener å vite at midtbanespilleren blir presentert mandag. Han skal angivelig få en fireårskontrakt i Heerenveen, som trenes av den tidligere fotballstjernen Marco van Basten.

Eikrem skal ha blitt enig med den nederlandske klubben fredag, skriver Nieuws.nl.

LES OGSÅ: EM-helten blant de elleve beste

Ifølge NRK la Heerenveen ut en pressemelding på egne nettsider fredag ettermiddag og bekreftet Eikrems overgang. Den ble senere fjernet.

Molde-trener Ole Gunnar Solskjær erkjente nylig at Eikrem fort kom til å forsvinne til utlandet i løpet av sommeren. Han var sentral for Norge da det ble bronse i U21-EM tidligere i måneden.

Tidligere har Christian Grindheim og Tarik Elyounoussi prøvd seg i Heerenveen. Klubben ble trent av Trond Sollied mellom 2008 og 2009.

Les flere fotballnyheter

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus