- Vi ses i Manchester

TIL MANCHESTER?: Thiago kan være på vei til Manchester (United?). Foto: NTB/Scanpix)
TIL MANCHESTER?: Thiago kan være på vei til Manchester (United?). Foto: NTB/Scanpix)

Spanias hattrick-helt Thiago fikk med seg en hilsen fra lagkompis på matchvinnerballen etter U21-finalen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det spanske fotballesset Thiago «flørtet» nylig heftig om en overgang til en av Manchester-lagene i den engelske Premier League, United eller City.

For etter at Spania banket Italia i finalen i U21-EM stod 22-åringen i intervjusonen med matchballen under den ene armen full av hilsner fra EM-vinnende lagkompiser.

En av hilsnene lød som følger:
«Nos vemos en Manchester» - «Vi ses i Manchester.

Ifølge flere medier var det United-keeper David de Gea som skrev invitasjonen til Thiago på ballen.

- Vi ses i Manchester, stod det på ballen Thiago fikk etter finaleseieren over Italia i U21-EM nylig. (Foto: skjermdump, zoomin.tv)- Vi ses i Manchester, stod det på ballen Thiago fikk etter finaleseieren over Italia i U21-EM nylig. (Foto: skjermdump, zoomin.tv)

Barcelona-spilleren fikk ballen til odel og eie etter et såkalt «Royal Hattrick», tre mål i samme kamp hvorav ett scoret med hode, ett med høyrebeinet og ett med venstrebeinet.

Manchester United skal vurdere å legge inn et bud på Thiago som utløser en klausul han angivelig har i kontrakten på 15 millioner pund (ca. 135 mill NOK). Velger United, eller noen andre klubber, å legge pengene på bordet kan ikke Barcelona lenger nekte Thiago å forlate Katalonia.

Les flere fotballnyheter her

Se Thiagos målshow her i finaleseieren over Italia i U21-EM:

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus