«Henke» kan gjøre comeback

NY START: Henrik Larsson tok til tårene etter sin siste Helsingborg-kamp, men er igjen kampklar. (FOTO: Bjørn Lindgren/Scanpix)
NY START: Henrik Larsson tok til tårene etter sin siste Helsingborg-kamp, men er igjen kampklar. (FOTO: Bjørn Lindgren/Scanpix)

Henrik Larsson la opp som proffspiller i 2009, men når 2.divisjonslaget Högaborg onsdag spiller mot Tenhult er den svenske legenden på benken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Larsson starter i dag onsdag på benken for klubben hvor hans sønn Jordan er en av de store profilene, skriver svenske Sportsbladet.

28. oktober 2009 akslet Henrik Larsson Helsingborgs trøye for siste gang i en kamp som endte med 2-0-tap for Djurgården.

Sportsbladet har satt opp et kamera som filmer innbytter boksen hvor Larsson sitter.

Følg «Henke-cam» her (ekstern lenke)

Mannen som eventuelt får oppgaven å stoppe spilleren med 37 mål på 106 landskamper for det svenske landslaget, er Oskar Rosenkvist. Han er ikke vant med å skulle forsvare laget mot storheter som «Henke», men håper å møte den en gang så gode spissen.

– Så klart. For min egen CV gjør det bra å møte en av de beste svenske spillerne gjennom tidene. Det blir en morsom utfordring, så lenge jeg klarer å holde ham fra mål. Det er ikke hver dag man får møte så meritterte spillere, sier Rosenkvist til Sportsbladet.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus