Slik spilles Premier League 2013/14

ÅPNER BORTE: Manchester United sesongåpner borte mot Swansea. I dag ble Premier League-terminlista for sesongen 2013/14 sluppet. (Foto: NTB/Scanpix)
ÅPNER BORTE: Manchester United sesongåpner borte mot Swansea. I dag ble Premier League-terminlista for sesongen 2013/14 sluppet. (Foto: NTB/Scanpix)

Allerede i andre serierunde blir det storkamp i Premier League. Da møter Manchester United Chelsea hjemme.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

David Moyes får sin første kamp på Old Trafford, trolig søndag 25. august. Han kommer fra Everton og erstatter pensjonerte Alex Ferguson.

Jose Mourinho står overfor sin største kamp i den andre perioden i Chelsea. Han avsluttet i Real Madrid for noen uker siden.

Kampprogrammet i den engelske eliteserien ble offentliggjort onsdag. Det tok ikke mange minuttene før hjemmesiden til Premier League brøt sammen av pågangen fra fans verden rundt.

Chelsea har seiersrekorden for en åpningskamp, 6-0 over West Bromwich i 2010. Tittelforsvareren har aldri tapt en åpningskamp, og det lover godt for Manchester United og Robin van Persie.

Det er voldsom interesse for toppserien i England. Klubbene står foran et hektisk overgangsvindu der mange milliarder av kroner blir investert i nye spillere.

Les også: Premier League er en gigantisk pengemaskin

Utvalgte runder sesongen 2013/14:

17. august (1. runde):

Arsenal – Aston Villa, Chelsea – Hull, Crystal Palace – Tottenham, Liverpool – Stoke, Manchester C. – Newcastle, Norwich – Everton, Sunderland – Fulham, Swansea – Manchester U., West Bromwich – Southampton, West Ham – Cardiff.

24. august (2. runde):

Aston Villa – Liverpool, Cardiff – Manchester C., Everton – West Bromwich, Fulham – Arsenal, Hull – Norwich, Manchester U. – Chelsea, Newcastle – West Ham, Southampton – Sunderland, Stoke – Crystal Palace, Tottenham – Swansea.

31. august (3. runde):

Arsenal – Tottenham, Cardiff – Everton, Chelsea – Aston Villa, Crystal Palace – Sunderland, Liverpool – Manchester U., Manchester C. – Hull, Newcastle – Fulham, Norwich – Southampton, West Bromwich – Swansea, West Ham – Stoke.

14. september (4. runde):

Aston Villa – Newcastle, Everton – Chelsea, Fulham – West Bromwich, Hull – Cardiff, Manchester U. – Crystal Palace, Southampton – West Ham, Stoke – Mancheter C., Sunderland – Arsenal, Swansea – Liverpool, Tottenham – Norwich.

21. september (5. runde):

Arsenal – Stoke, Cardiff – Tottenham, Chelsea – Fulham, Liverpool – Southampton, Manchester C. – Manchester U., Newcastle – Hull, Norwich – Aston Villa, West Bromwich – Sunderland, West Ham – Everton.

28. september (6. runde):

Aston Villa – Manchester C., Everton – Newcastle, Fulham – Cardiff, Hull – West Ham, Manchester U. – West Bromwich, Southampton – Crystal Palace, Stoke – Norwich, Sunderland – Liverpool, Swansea C. – Arsenal, Tottenham – Chelsea.

5. oktober (7. runde):

Cardiff – Newcastle, Fulham – Stoke, Hull – Aston Villa, Liverpool – Crystal Palace, Manchester C. – Everton, Norwich – Chelsea, Southampton – Swansea C., Sunderland – Manchester U., Tottenham – West Ham, West Bromwich – Arsenal.

19. oktober (8. runde):

Arsenal – Norwich, Aston Villa – Tottenham, Chelsea – Cardiff, Crystal Palace – Fulham, Everton – Hull, Manchester U. – Southampton, Newcastle – Liverpool, Stoke – West Bromwich, Swansea C. – Sunderland, West Ham – Manchester C.

26 oktober (9. runde):

Aston Villa – Everton, Chelsea – Manchester C., Crystal Palace – Arsenal, Liverpool – West Bromwich, Manchester U. – Stoke, Norwich – Cardiff, Southampton – Fulham, Sunderland – Newcastle, Swansea C. – West Ham, Tottenham – Hull.

2. november (10. runde):

Arsenal – Liverpool, Cardiff – Swansea C., Everton – Tottenham, Fulham – Manchester U., Hull – Sunderland, Manchester C. – Norwich, Newcastle – Chelsea, Stoke – Southampton, West Bromwich – Crystal Palace, West Ham – Aston Villa.

9. november (11. runde):

Aston Villa – Cardiff, Chelsea – West Bromwich, Crystal Palace – Everton, Liverpool – Fulham, Manchester U. – Arsenal, Norwich – West Ham, Southampton – Hull, Sunderland – Manchester C., Swansea C. – Stoke, Tottenham – Newcastle.

23. november (12. runde):

Arsenal – Southampton, Cardiff – Manchester U., Everton – Liverpool, Fulham – Swansea C., Hull – Crystal Palace, Manchester C. – Tottenham, Newcastle – Norwich, Stoke – Sunderland, West Bromwich – Aston Villa, West Ham – Chelsea.

30. november (13. runde):

Aston Villa – Sunderland, Cardiff – Arsenal, Chelsea – Southampton, Everton – Stoke, Hull – Liverpool, Manchester C. – Swansea C., Newcastle – West Bromwich, Norwich – Crystal Palace, Tottenham – Manchester U., West Ham – Fulham.

3. desember (14. runde):

Arsenal – Hull, Crystal Palace – West Ham, Liverpool – Norwich, Manchester U. – Everton, Southampton – Aston Villa, Stoke – Cardiff, Sunderland – Chelsea, Swansea C. – Newcastle, West Bromwich – Manchester C.

4. desember (14. runde):

Fulham – Tottenham.

7. desember (15. runde):

Arsenal – Everton, Crystal Palace – Cardiff, Fulham – Aston Villa, Liverpool – West Ham, Manchester U. – Newcastle, Southampton – Manchester C., Stoke – Chelsea, Sunderland – Tottenham, Swansea C. – Hull, West Bromwich – Norwich.

14. desember (16. runde):

Aston Villa – Manchester U., Cardiff – West Bromwich, Chelsea – Crystal Palace, Everton – Fulham, Hull – Stoke, Manchester C. – Arsenal, Newcastle – Southampton, Norwich – Swansea C., Tottenham – Liverpool, West Ham – Sunderland.

21. desember (17. runde):

Arsenal – Chelsea, Crystal Palace – Newcastle, Fulham – Manchester C., Liverpool – Cardiff, Manchester U. – West Ham, Southampton – Tottenham, Stoke – Aston Villa, Sunderland – Norwich, Swansea C. – Everton, West Bromwich – Hull.

26. desember (18. runde):

Aston Villa – Crystal Palace, Cardiff – Southampton, Chelsea – Swansea C., Everton – Sunderland, Hull – Manchester U., Manchester C. – Liverpool, Newcastle – Stoke, Norwich – Fulham, Tottenham – West Bromwich, West Ham – Arsenal.

28. desember (19. runde):

Aston Villa – Swansea C., Cardiff – Sunderland, Chelsea – Liverpool, Everton – Southampton, Hull – Fulham, Manchester C. – Crystal Palace, Newcastle – Arsenal, Norwich – Manchester U., Tottenham – Stoke, West Ham – West Bromwich.

1. januar (20. runde):

Arsenal – Cardiff, Crystal Palace – Norwich, Fulham – West Ham, Liverpool – Hull, Manchester U. – Tottenham, Southampton – Chelsea, Stoke – Everton, Sunderland – Aston Villa, Swansea C. – Manchester C., West Bromwich – Newcastle.

11. januar (21. runde):

Aston Villa – Arsenal, Cardiff – West Ham, Everton – Norwich, Fulham – Sunderland, Hull – Chelsea, Manchester U. – Swansea C., Newcastle – Manchester C., Southampton – West Bromwich, Stoke – Liverpool, Tottenham – Crystal Palace.

18. januar (22. runde):

Arsenal – Fulham, Chelsea – Manchester U., Crystal Palace – Stoke, Liverpool – Aston Villa, Manchester C. – Cardiff, Norwich – Hull, Sunderland – Southampton, Swansea C. – Tottenham, West Bromwich – Everton, West Ham – Newcastle.

28. januar (23. runde):

Aston Villa – West Bromwich, Crystal Palace – Hull, Liverpool – Everton, Manchester U. – Cardiff, Norwich – Newcastle, Southampton – Arsenal, Sunderland – Stoke, Swansea C. – Fulham.

29. januar (24. runde):

Chelsea – West Ham, Tottenham – Manchester C., 1 februar (xx. runde):

Arsenal – Crystal Palace, Cardiff – Norwich, Everton – Aston Villa, Fulham – Southampton, Hull – Tottenham, Manchester C. – Chelsea, Newcastle – Sunderland, Stoke – Manchester U., West Bromwich – Liverpool, West Ham – Swansea C.

8. februar (25. runde):

Aston Villa – West Ham, Chelsea – Newcastle, Crystal Palace – West Bromwich, Liverpool – Arsenal, Manchester U. – Fulham, Norwich – Manchester C., Southampton – Stoke, Sunderland – Hull, Swansea C. – Cardiff, Tottenham – Everton.

11. februar (26. runde):

Arsenal – Manchester U., Cardiff – Aston Villa, Hull – Southampton, Stoke – Swansea C., West Bromwich – Chelsea, West Ham – Norwich.

12. februar (26. runde):

Everton – Crystal Palace, Fulham – Liverpool, Manchester C. – Sunderland, Newcastle – Tottenham.

22. februar (27. runde):

Arsenal – Sunderland, Cardiff – Hull, Chelsea – Everton, Crystal Palace – Manchester U., Liverpool – Swansea C., Manchester C. – Stoke, Newcastle – Aston Villa, Norwich – Tottenham, West Bromwich – Fulham, West Ham – Southampton.

1. mars (28. runde):

Aston Villa – Norwich, Everton – West Ham, Fulham – Chelsea, Hull – Newcastle, Manchester U. – Manchester C., Southampton – Liverpool, Stoke – Arsenal, Sunderland – West Bromwich, Swansea C. – Crystal Palace, Tottenham – Cardiff.

8. mars (29. runde):

Arsenal – Swansea C., Cardiff – Fulham, Chelsea – Tottenham, Crystal Palace – Southampton, Liverpool – Sunderland, Manchester C. – Aston Villa, Newcastle – Everton, Norwich – Stoke, West Bromwich – Manchester U., West Ham – Hull.

15. mars (30. runde):

Aston Villa – Chelsea, Everton – Cardiff, Fulham – Newcastle, Hull – Manchester C., Manchester U. – Liverpool, Southampton – Norwich, Stoke – West Ham, Sunderland – Crystal Palace, Swansea C. – West Bromwich, Tottenham – Arsenal.

22. mars (31. runde):

Aston Villa – Stoke, Cardiff – Liverpool, Chelsea – Arsenal, Everton – Swansea C., Hull – West Bromwich, Manchester C. – Fulham, Newcastle – Crystal Palace, Norwich – Sunderland, Tottenham – Southampton, West Ham – Manchester U.

29. mars (32. runde):

Arsenal – Manchester C., Crystal Palace – Chelsea, Fulham – Everton, Liverpool – Tottenham, Manchester U. – Aston Villa, Southampton – Newcastle, Stoke – Hull, Sunderland – West Ham, Swansea C. – Norwich, West Bromwich – Cardiff.

5. april (33. runde):

Aston Villa – Fulham, Cardiff – Crystal Palace, Chelsea – Stoke, Everton – Arsenal, Hull – Swansea C., Manchester C. – Southampton, Newcastle – Manchester U., Norwich – West Bromwich, Tottenham – Sunderland, West Ham – Liverpool.

12. april (34. runde):

Arsenal – West Ham, Crystal Palace – Aston Villa, Fulham – Norwich, Liverpool – Manchester C., Manchester U. – Hull, Southampton – Cardiff, Stoke – Newcastle, Sunderland – Everton, Swansea C. – Chelsea, West Bromwich – Tottenham.

19. april (35. runde):

Aston Villa – Southampton, Cardiff – Stoke, Chelsea – Sunderland, Everton – Manchester U., Hull – Arsenal, Manchester C. – West Bromwich, Newcastle – Swansea C., Norwich – Liverpool, Tottenham – Fulham, West Ham – Crystal Palace.

26. april (36. runde):

Arsenal – Newcastle, Crystal Palace – Manchester C., Fulham – Hull, Liverpool – Chelsea, Manchester U. – Norwich, Southampton – Everton, Stoke – Tottenham, Sunderland – Cardiff, Swansea C. – Aston Villa, West Bromwich – West Ham.

3. mai (37. runde):

Arsenal – West Bromwich, Aston Villa – Hull, Chelsea – Norwich, Crystal Palace – Liverpool, Everton – Manchester C., Manchester U. – Sunderland, Newcastle – Cardiff, Stoke – Fulham, Swansea C. – Southampton, West Ham – Tottenham.

11. mai (38. og siste runde): Cardiff – Chelsea, Fulham – Crystal Palace, Hull – Everton, Liverpool – Newcastle, Manchester C. – West Ham, Norwich – Arsenal, Southampton – Manchester U., Sunderland – Swansea C., Tottenham – Aston Villa, West Bromwich – Stoke.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus