Andy Carroll til medisinsk undersøkelse

SNART KLART: En permanent overgang fra Liverpool til West Ham er kun en grundig legesjekk unna. (FOTO: AP PHOTO/NTB Scanpix)
SNART KLART: En permanent overgang fra Liverpool til West Ham er kun en grundig legesjekk unna. (FOTO: AP PHOTO/NTB Scanpix)

Liverpool-spissen er hos West Ham og gjennomgår en medisinsk sjekk før en eventuell overgang.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Overgangen verdt 15 millioner pund for Andy Carroll fra Liverpool til West Ham ble kjent allerede i mai . Spilleren selv var ikke helt sikker på en overgang året før verdensmesterskapet i Brasil. Det skriver BBC tirsdag.

BBC melder videre at overgangen kanskje blir offentligjort onsdag.

Les flere nyheter om West Ham

Carroll har hatt en karriere med høye topper og en del dalbunner allerede, med flere skadeavbrekk. Skadehistorien i kombinasjon med den høye overgangssummen gjør at West Ham ønsker en svært grundig helsesjekk av Carroll.

Les mer Liverpool-nytt

Mannen med det flagrende håret har hatt problemet med knær, hamstringen og nå senest holdt en skade i foten ham borte fra England sine to treningskamper mot Irland og Brasil.

Den spanske målvakta Adrian er allerede klar for klubben. Han kom gratis fra Real Betis og har signert en kontrakt for tre år.

Flere fotballnyheter leser du her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus