Gareth Bale gjør egen målfeiring til varemerke

VELKJENT: For følgere av Premier League er denne feiringen velkjent. Nå kan den snart pryde sko og klær. (FOTO: NTB Scanpix/AP Photo)
VELKJENT: For følgere av Premier League er denne feiringen velkjent. Nå kan den snart pryde sko og klær. (FOTO: NTB Scanpix/AP Photo)

Tottenhams waliser vil registrere sin hjerteformede målfeiring som varemerke. Det kan bli et lukrativt tilskudd til en allerede stødig inntekt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gareth Bale har blitt en svært sikker herremann foran motstandernes mål. Nå tar han steget til å også være en stilsikker herremann. Waliseren ønsker nå å gjøre sin velkjente målfeiring til et registrert varemerke, skriver britiske Daily Mail.

Hele 21 gang forrige sesong av Premier League fikk Bale sjansen til å forme et hjerte med hendene som en del av målfeiringen sin.

Waliseren har sendt en søknad til Intellectual property office, på norsk Patentstyret, og ifølge Daily Mail skal en avgjørelse være klar i løpet av to måneder. Bale ønsker å bruke målsignaturen sin, kalt Eleven of Hearts, til blant annet som pryd på klær, sko og hodeplagg.

Artikkelen fortsetter under bildet.


(KREATIVT: Sånn vil varemerket til Gareth Bale se ut om søknaden innvilges. FOTO: Skjermdump IPO)

Godt selskap

Tidligere har både Christiano Ronaldo og David Beckham registrert sine egne varemerker, og tjener gode penger på det. Beckham har både registrert navnene DB07 og DB23.

I tillegg til den vanlige lønna fra Tottenham får Bale omtrent to millioner pund fra sponsoren Adidas. Skulle søknaden for Eleven of Hearts blir godkjent kan han potensielt håve inn nye ti millioner pund.

Les flere fotballnyheter fra ABC Nyheter

Direktør for selskapet Brand Rapport Nigel Currie hevder Bale kan få en tredjedel av hele sin inntekt fra rettigheter, hvis søknaden blir godkjent.

– Mulighetene er enorme for Gareth Bale. Så fort han får rettighetene kan han begynne å tjene penger på de og bli en enda mer kjent spiller, sier Currie til Daily Mail.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus