Elyounoussi til tysk fotball

RBK-spiller Tarik Elyounoussi skal være på vei til Hoffenheim og tysk fotball. (Foto: Ned Alley / NTB scanpix)
RBK-spiller Tarik Elyounoussi skal være på vei til Hoffenheim og tysk fotball. (Foto: Ned Alley / NTB scanpix)

Rosenborg skal ha akseptert et bud på Tarik Elyounoussi (25) fra bundesligaklubben Hoffenheim.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det meldte både Adresseavisen og TV 2 mandag ettermiddag.

Elyounoussi er delt toppscorer i eliteserien med seks mål. Den norske landslagsspissen kom til Rosenborg fra Fredrikstad i august i fjor.

Adressa skriver på sine sider at de vet at RBK både har mottatt og akseptert et bud fra Bundesligaen. Også VG skriver at Tarik er klar for klubben.

Ifølge TV 2 spiller Elyounoussi sine to siste kamper for RBK mot Tromsø i cupen onsdag og Strømsgodset i eliteserien førstkommende lørdag.

Elyounoussi deltok ikke på mandagens trening noe trener Per Joar hansen begrunner følgende.

- Man har ingen garantier i fotball. Men Tarik har fått en ekstra dag fri etter landslagsoppholdet, og er tilbake i morgen, sier sjefen til adressa.no.

Hoffenheim berget så vidt plassen i 1. Bundesliga sist sesong. Klubben slo Kaiserslautern over to kvalifiseringskamper. Klubben har få kjente profiler, den mest kjente for norske fotballkjennere er trolig tidligere Tottenham-målvakt Heurelho Gomez.

Med Elyounoussi på vei ut, er det samtidig ventet at Rosenborg henter inn Alexander Søderlund fra Haugesund. Ifølge Adresseavisen skal midtspissen ha gjennomført en medisinsk test på Lerkendal mandag.

Les flere fotballnyheter her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus