Meny

Alta IF utsatt for tyveri

FORTVILER: Alta-trener Rune Repvik viser her hvordan tyvene tok seg inn i klubblokalene til Alta IF i Alta Idrettspark. Nå fortviler Repvik fordi verdifullt materialet er sporløst forsvunnet. (Foto: Anders Abrahamsen, Alta IF)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Klubbtrener Rune Repvik fortviler - syv års fotballdata stjålet og forsvunnet.

Adeccoligalaget Alta ble natt til mandag utsatt for tyveri i egne klubblokaler. Nå fortviler trener Rune Repvik over tapet av viktige dokumenter og analysemateriell.

- Det er bare skikkelig trasig. Informasjonen som ligger på disse to enhetene er ekstremt viktig i forhold til jobben jeg gjør i det daglige. Hadde bare en av disse vært berget ville det ikke vært noen krise, sier Repvik til altaposten.no.

Til sammen syv år med data, samlet inn fra 2006 og fram til i dag, ligger på enhetene Repvik henviser til, en stjålen PC og en ekstern harddisk.

Ifølge altaif.no fikk innbruddstyvene med seg utstyr fra kontorene til klubbens sportslig ansatte med kontorer i Alta Idrettspark. I tillegg til den nevnte PCen og harddisken har tyven(e) tatt en projektor, et filmkamera og et pengeskrin som de mest verdifulle objektene.

Men kjeltringene så også sitt snitt til å forsyne seg av gjenstander man normalt sett ikke "knabber". De rasket også med seg deler (!) av en golfkølle. I tillegg tok de drakta til keeper Jarosinski.

Repvik sier tyveriet gjør at han nå "må starte på nytt" dersom utstyret ikke kommer til rette.

- Det er informasjon som vil være tapt for alltid om ikke en av de to enhetene kommer tilbake, sier Repvik til altaposten.no

Alta IF opplyser på sine sider at de ønsker tips i saken, enten direkte til dem eller til politiet.

Les flere fotballnyheter her

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus