Meny

Drillo åpner for formasjonsendring

Det var en tydelig skuffet Egil Drillo Olsen som møtte opp på dagens pressekonferanse.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det kan bli aktuelt å bruke 4-4-1-1-formasjon i stedet for 4-5-1 i høstens VM-kvalifiseringskamper, sa Egil Olsen lørdag.

– Formasjon kan vi helt sikkert diskutere og eventuelt endre, for eksempel til 4-4-1-1. Jeg er ikke så opphengt i 4-5-1, men dere må huske på at når vi har hatt ballen i to sekunder så er Daniel (Braaten) spiss. Det er iallfall intensjonen. Han skal opp på offsidegrensen når vi har ballen i laget, så forskjellen mellom 4-5-1 og 4-4-1-1 er ikke så stor.

Drillo sa også at han trolig kommer til å hente inn flere spillere fra U21-laget.

– Jeg kommer nok til å bruke en del av spillerne som er i Israel nå, sa Drillo og nevnte blant andre Stefan Johansen. Han var innkalt til Afrika-turen i januar, men meldte forfall da.

En rekke av de andre U21-spillerne har allerede debutert på A-landslaget, og flere av dem har etablert seg i troppen. Drillo fikk spørsmål om han har vurdert om han skal gi ansvaret videre dersom Norges VM-sjanser skulle forsvinne tidlig i høst.

– Hvis den situasjonen skulle oppstå, får vi se framover, men det er det andre som bestemmer, svarte han. 

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus