Meny

Nederland avgjorde thriller i siste spilleminutt

PANG.. 3-2: Leroy Fer avgjør her til fordel for Nederland i oppgjøret mot Tyskland i U21-EM. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tyskland hentet opp 0-2, men Leroy Fer stanget inn 3-2 til Nederland minuttet før full tid i torsdagens U21-thriller.

Nederland så ut til å gå mot en komfortabel seier i åpningsmøtet med Tyskland da de gikk opp til 2-0 etter 38 minutter av første omgang. Men velkjent tysk maskineri, anført av en opplagt Spurs-strateg Lewis Holtby, sørget imidlertid for balanse i regnskapet vel ti minutter før sluttsignalet.

Da kampuret nærmet seg det 90. spilleminutt fikk Nederland en corner . På den steg ettertraktede Leroy Fer til værs på og stanget inn seiersmålet til "Oranje" - Nederland har med det fått en pangstart på årets EM i Israel.

(Se kampsammendrag i bunn av artikkelen)

I gruppe Bs andre kamp torsdag møttes mesterskapsfavoritt Spania og Russland. Isco og co. slet lenge mot hardtarbeidende russere, men fikk hull på byllen vel åtte minutter før full tid. Real Madrid-talentet Alvaro Morata forlenget et innoverskrudd frispark som målvakt Zabolotny ikke rakk å avverge.

Fredag er det spillefri i Israel da Europas fotballøyne rettes mot a-lagenes VM-kvalifisering mens det på lørdag er klart for nye kamper i U21-EM, da i gruppe A igjen. Da møter Norge et trolig svært revansjesugent England som tapte 0-1 for Italia onsdag. Italia på sin side skal forsøke å sikre seg avansement til semifinalen ved å slå hjemmenasjonen Israel.

Se høydepunktene Nederland-Tyskland her:

Se Spania slå Russland 1-0 her:
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus