Meny

Moyes: – Må jobbe hardt for å oppnå respekt hos spillerne

David Moyes er klar for manager-jobben i Manchester United. Foto: Lindsey Parnaby

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Alex Fergusons arvtager forventer hardt arbeid fra alle kanter i dét en ny United-epoke begynner.

David Moyes ønsker å bevise for United-spillerne at han er rett mann for jobben. Til gjengjeld vil han ha et profesjsonelt og hardtarbeidende Manchester-lag.

Man må jobbe hardt for oppnå respekt hos spillerne. Det er managers jobb å sørge for at klubben utvikler seg, sier Moyes ifølge Sky Sports.

United-sjefen forteller at han forventer at Manchester-mannskapet er villig til å jobbe syv dager i uka. Moyes forteller videre at han har tro på å gi unge talenter spilletid.

– Vi må utvikle spillerne mentalt, men samtidig sørge for at endringen er i tråd med spillernes ønsker.

Manageren understreker at han ser på det som viktig å lære og kjenne spillerne. Moyes meddeler at han er avhengig av spillernes respekt for å oppnå suksess. 

Manageren oppfordrer også supporterne til ikke å dømme ham etter eventuelle aktiviteter på overgangsmarkedet.

Det er viktig å være åpen for nye ideer. Man er nødt til å følge med på hva industrien gjør og hva som er nytt. En managers valg på overgangsmarkedet kan bestemme om han får beholde jobben eller ikke, avslutter Moyes. 

Treneren erstattet nylig den tidligere United-manageren Sir Alex Ferguson, som pensjonerte seg etter 26 år som overhode på Old Trafford.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus