Meny

Insigne sørget for Italia-seier

MATCHVINNER: Lorenzo Insigne (foran) ble matchvinner for Italia mot England i EM-sluttspillet for U21-landslag onsdag. (Foto: Reuters / NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Napolistjernen ga gruppefavoritten en pangstart på U21-EM.
England – Italia 0-1 (0-0)

Mål: Lorenzo Insigne (79).

Dommer: Antony Gautier, Frankrike

Gult kort: Nathaniel Clyne, Jason Lowe, England, Matteo Banchetti, Lorenzo Insigne, Italia.

Både England og Italia viste gjennom den første omgangen på gresset i Tel Aviv at de kunne tenke seg tre poeng. Italia bød virkelig opp til dans og skapte flere store muligheter gjennom kampen.

Likevel var det ikke før i annen omgang at ting virkelig tok form i kampen mellom to lag som senere i turneringen skal møte Norge.

Les også: Dommerparodi ødela EM-starten

Bare minutter ut i omgangen headet Craig Dawson England i føringen. I hvert fall så trodde de aller fleste det. En av assistentdommerne hadde sett noe i feltet, og avgjørelsen ble derfor omgjort til et frispark mot guttene fra balløya.

Les også: - Vi burde hatt tre poeng

I stedet ble det italiensk jubel. For etter en nokså jevn batalje, hvor Italia kanskje fortjente scoring et hakk mer enn England, banket Lorenzo Insigne inn kampens eneste mål. Italia holdt løpet ut de siste elleve minuttene og jublet ellevilt for tre poeng. Italia tok en veldig fortjent seier.

Norge møter England på lørdag og kan med seier i den kampen for alvor kaste seg inn i kampen om avansement til semifinale. Italia møter vertsnasjon Israel.

Les flere fotballnyheter her

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus