– Vi burde hatt tre poeng

SKUFFET, MEN OGSÅ FORNØYD: Norges trener Tor Ole Skullerud var misfornøyd med at Norge ikke slo Israel onsdag. Men samtidig fornøyd slik som kampen utviklet seg. Foto: NTB Scanpix

Men Tor Ole Skullerud deppet ikke etter 2-2 og ett poeng i EMs åpningskamp.

Norges trener Tor Ole Skullerud sto tilbake med blandede følelser etter onsdagens 2-2-kamp mot Israel på U21-EMs åpningsdag. Sjefen mener Norge burde vunnet etter 90 minutter i varmen i Netanya.

– Jeg følte vi var mye bedre enn Israel og burde hatt med tre poeng i dag, sa treneren til TV 2 ikke lenge etter kampslutt i Israel.

Men tross skuffende utteling var Skullerud fornøyd med mye av det han så ute på banen.

– Jeg så en veldig god norsk kamp og er stolt av gutta og gjennomføringen av kampplanen, sa han til TV 2 etter kampslutt.

Norge var lenge det førende laget, men havnet bakpå både med 0-1 og 1-2. Feyenoord-proff Harmeet Singh ordnet imidlertid norsk poneg like før dommeren blåste av oppgjøret.

– Vi spilte fin fotball og skapte mer enn nok sjanser. Jeg er skuffa over at vi ikke setter flere sjanser og at vi slipper inn to mål i en kamp jeg synes vi veldig god kontroll i, fortsatte Skullerud.

På stillingen 1-1 like før pause fikk Norge seg en nesestyver de ikke hadde regnet med. Venstreback Vegard Eggen Hedenstad ble utvist da han dro ned en israeler på vei gjennom og mot det norske målet. Men tross for en mann mindre ga Norge seg ikke - de fortsatte presset i starten i andre omgang.

Midtveis i omgangen dunket Alon Turgeman inn 2-1 til hjemmenasjonen og Norge var på vei ut i mørket.

Men så hentet Singh frem kruttet i venstrefoten og sikret norsk poeng. Senere venter England (lørdag) og Italia (tirsdag).