Meny

Tarik ville boikottet Israel-EM

VILLE IKKE PSILT EM: Tarik Elyounoussi ville boikottet U21-EM om hann hadde vært ung nok til å spille. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

A-landslagets visekaptein er klar på at han aldri ville spilt U21-EM om han hadde vært yngre og uttatt av Tor Ole Skullerud.

På direkte spørsmål fraVG om han hadde takket ja til å spille for Norge under det forestående U21-EM i Israel, dersom han hadde passet aldersmessig, svarer RBK-spilleren kontant;

- Jeg ville boikottet mesterskapet. Det er trist at et mesterskap spilles i et land der mange barn ikke får lov til å spille, sier Elyounoussi.

Følg Israel-Norge her fra klokken 18.00

I går skrev ABC Nyheter at a-landslagssjef Egil Drillo Olsen neppe drar til Israel om unggutta skulle avansere. Ifølge kilder Dagen snakket med fikk de opplyst at Drillo «aldri setter sine føtter på israelsk jord».

Les også: Drillo drar neppe til Israel om Norge avanserer

Tarik Elyounoussi sier at han har «en del venner» fra området hvor Em avvikles, og at han kjenner godt til de forhold som råder. Og han vet at mange store fotballstjerner har reagert på at mesterskapet spilles i Israel.

Ifølge Elyounoussi har flere av mesterskapets stjerner antydet at EM burde boikottes.

- Flere av de store stjernene i England har stusset over dette, og noen har oppfordret til boikott, sier Elyounoussi.

Elyounoussi vil ikke kritisere spillerne som har valgt å spille sier selv at han skal følge mesterskapet fra sofaen.

Tarik Elyounoussi er født i 1988. Kun spillere født 1.1.1990 eller senere, kan spille i for Norges U-landslag i EM i Israel. Elyounoussi står bokført med 31 U21-kamper for Norge.

Les også: Spillselskapene tror ikke på Norge

Les flere fotballnyheter

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus